14 april 2021

Een nieuw lichtgewicht doek voor Outdoor toepassingen, WR200

TenCate Outdoor Fabrics heeft een naam hoog te houden als het gaat om innovatie. Research en development is daarom een zeer belangrijk onderdeel van ons DNA. Voor ons is constante ontwikkeling leidend in alles wat we doen waarmee we onze producten nog beter maken of om nieuwe toepassingen mogelijk te maken.

Zo hebben wij ook ons bestaande lichtgewicht polyester programma onder de loep genomen. Het resultaat na meerdere jaren van ontwikkeling en testen is ons nieuwe lichtgewicht polyester WR200.

Dit product is een doorontwikkeling van het bestaande lichtgewicht polyester doek dat al jarenlang succesvol wordt gebruikt voor diverse outdoor toepassingen. Het nieuwe doek bestaat voor 100% uit polyester en daardoor is de robuustheid van het doek gewaarborgd. Uiteraard is het doek goed te confectioneren en heeft WR200 de hoge kleurweerechtheden zoals u die van TenCate Outdoor Fabrics gewend bent.

Het doek is net als zijn voorganger ontwikkeld voor diverse outdoor toepassingen waarin een laag gewicht en duurzaamheid vereist zijn. Zo is WR200 behalve voor de toepassing als wand en luifel van voortenten ook uitermate geschikt voor daktenten, lichtere (familie)tenten en festivaltenten. Daarnaast kan WR200 heel goed worden ingezet als cover van buitenmeubilair of afdekzeilen van boten.

De WR200 is in diverse hedendaagse collectiekleuren standaard leverbaar. Deze collectie kleuren  zijn te bestellen per rol van 100 meter. Zit uw kleur er niet bij? Geen probleem want wij kunnen elke gewenste kleur met een minimale productie op order produceren.

En wist u dat WR200 zich uitstekend leent voor digitale print? Hiermee kan een geheel eigen en unieke look & feel aan de eindproducten van uw assortiment gegeven worden.

WR200 is geschikt voor covers
WR200 is geschikt voor familietenten
WR200 is geschikt voor daktenten
WR200 is geschikt voor voortenten

Gerelateerde artikelen

01 juni 2021

Het nieuwe duurzame tentdoek, EcoHemp

TenCate Outdoor Fabrics BV neemt haar verantwoordelijkheid in de bescherming van mens en milieu. Hierbij zullen we ons blijven richten op de milieubewuste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van ons buiten…
Lees meer

15 juli 2017

Duurzaam overnachten in een Blue Loop

Blue LOOP Originals, een duurzaam kledingmerk van Nederlandse bodem, ontwerpt en produceert kleding en sinds kort ook tenten van gerecycled denim. Versleten spijkerbroeken krijgen bij Blue Loop Originals een hoogwaardig…
Lees meer

26 juni 2020

Nederland viert vakantie op de camping

Corona of geen corona, Nederlanders willen op vakantie. Ruim 7,2 miljoen mensen is ondanks de huidige situatie toch van plan om op vakantie te gaan. Van deze 7,2 miljoen mensen…
Lees meer