Customize your shadow

Welkom in een nieuwe wereld; een wereld waarin u uw eigen schaduw kunt maken! Samen creëren we unieke, digitaal bedrukte zonweringdoekcollecties. Ook in kleine afnamehoeveelheden! Een eigen collectie zonweringdoek, klaar voor uw wensen en behoeften; klaar voor de klant van vandaag én morgen. Welkom in een wereld met alle vrijheid om aan de slag gaan met een eigen ontwerp. Welkom bij Customize your shadow!

 

Een zonwering beschermt niet alleen tegen zonlicht, maar is ook bepalend voor de beleving van zon en schaduw. Het design van het zonweringdoek speelt daarbij een cruciale rol. Bij ons kunt u een eigen zonweringdoek ontwikkelen waarmee u een unieke stijl creëert.

——

Wij geloven in op maat gemaakte oplossingen waarin deze unieke stijl tot zijn recht komt. Met onze technische mogelijkheden realiseren wij dit voor u. Laat u inspireren door deze video en stap in de wereld van Customize your shadow.

Laat u inspireren en begin direct met het ontwerpen van uw zonweringdoek

Gebruik uw creativiteit en vertaal patronen en kleuren in prachtige ontwerpen voor design zonweringdoeken. Onze eigen collectie zonweringdoek met verrassende ontwerpen en unieke kleurencombinaties geven u ongekende inspiratie om uw schaduw op een geheel individuele manier in te vullen.

Liever een doek met een geheel unieke stijl? Laat u inspireren door onze ervaringswerelden en creëer uw eigen schaduw! Elke wereld heeft zijn eigen signatuur. Het gebruik van materialen, kleuren en techniek en de detaillering van verschillende patronen en dessins zetten aan tot nieuwe ideeën.

Nostalgia & Longing: deze wereld wordt gekenmerkt door een nostalgische sfeer, die het klassieke en het erfgoed terugbrengt naar een eigentijdse benadering. De betekenis van een vroegere plaats en tijd geeft een gevoel van comfort en veiligheid. Tonen en afwerking zijn belangrijk en het gebruik van donkere tinten geeft een authentiek en ‘ruw’ luxe gevoel.
Escapism & Nature: wij geloven dat natuurlijke patronen en tinten tijdloos zijn in de zonweringmarkt. De ontwerpen worden beïnvloed door omgevingen als strand, bos of bloemenveld. Geïnspireerd door haar aard en kleuren, zal het zonnescherm opgaan in de omgeving.

Hoe u uw eigen zonweringdoek ontwerpt

TenCate Outdoor Fabrics maakt het mogelijk om op diverse wijzen uw eigen schaduw te creëren. Begin met een leeg canvas en laat u leiden door onze The Freedom Collections of haal inspiratie uit onze ervaringswerelden. Ontwerp vervolgens uw eigen kleuren en dessins. Customize your shadow op de manier die bij u past! Samen creëren we altijd een onderscheidend product. We leggen graag uit hoe u uw eigen zonweringdoek maakt.

1. Wissel kleurstellingen uit The Freedom Collections

Bij TenCate Outdoor Fabrics ontwerpt u in no-time een collectie zonweringdoeken. Laat u leiden door de kleurrijke doeken en eigentijdse designs uit The Freedom Collections en pas de kleuren van bestaande dessins aan.

De werkwijze:

  •    Kies een dessin uit The Freedom Collections voor het ontwerp van de binnenzijde.
  •    Kies de door u gewenste kleurstelling van het bestaande dessin.
  •    Kies voor de buitenzijde van het doek uit een van de eigentijdse basiskleuren, zie hieronder.

Benieuwd hoe uw zonweringdoek eruit kan zien als u kleurstellingen uit de The Freedom Collections wisselt?

Voorbeeld onderkant zonwering
Voorbeeld bovenkant zonwering

2. Customize met basiskleuren

Liever een geheel eigen ontwerp met lage bestelhoeveelheden? Kies dan voor de optie customize met basiskleuren. Dit is dé combinatie van een uniek ontwerp aan de binnenzijde en een eigentijdse kleurstelling aan de buitenzijde.

De werkwijze:

  •     Ontwerp uw eigen patroon voor de binnenzijde of laat u begeleiden door onze expertise.
  •     Kies voor de buitenzijde van het doek uit een van de basiskleuren hierboven.

Benieuwd hoe uw zonweringdoek eruit kan zien met customize met basiskleuren?

Voorbeeld onderkant zonwering
Voorbeeld bovenkant zonwering

3. Customize in geheel eigen stijl

Wilt u al jaren een eigen zonweringdoekcollectie voeren? Met unieke kleuren, dessins en een fantastische textiele uitstraling? Dat kan bij TenCate Outdoor Fabrics! Creëer iets compleet unieks, los van bestaande structuren, en ontwerp een collectie die geheel aansluit bij uw eigen ideeën over zonweringdoek. Begin met een leeg canvas en laat u simpelweg leiden door uw eigen creativiteit. TenCate Outdoor Fabrics informeert, inspireert en assisteert u graag in dit proces.

De werkwijze:

  •    Laat u inspireren door The Freedom Collections van TenCate Outdoor Fabrics of door andere bronnen.
  •    Gebruik deze inspiratie voor het ontwerp van uw eigen collectie.
  •    Wij kunnen u met onze expertise assisteren in alle stappen van het ontwerpen van uw eigen collectie.
  •    Kies de perfecte kleuren en dessins voor de binnen- en buitenzijde.
  •    Alles is mogelijk; van toon op toon tot verschillende prints aan beide zijden van het doek.

Bent u benieuwd hoe uw zonweringdoek of collectie eruit kan zien met customize in geheel eigen stijl?

Voorbeeld onderkant zonwering
Voorbeeld bovenkant zonwering

Hoe ziet uw collectie eruit?

Hieronder vindt u een voorbeeld van een eigen collectie zonweringdoek. Is uw ideale collectie expressief of houdt u meer van rust en een tijdloos design? Neem contact met ons op en samen creëren we een unieke collectie!

Contacteer ons voor uw eigen unieke collectie zonweringdoek!

Contact us

Klantcase: Nyfan Griekenland

NYFAN is een producent en leverancier van zonweringsystemen, die zich richt op de groeiende behoefte aan bescherming tegen zon en regen. In deze klantcase gaan we dieper in op de samenwerking tussen zonweringsoplossingen van Nyfan en het zonweringdoek van TenCate Outdoor Fabrics.

Klantcase – Nyfan Griekenland