26 juni 2020

Nederland viert vakantie op de camping

Corona of geen corona, Nederlanders willen op vakantie. Ruim 7,2 miljoen mensen is ondanks de huidige situatie toch van plan om op vakantie te gaan. Van deze 7,2 miljoen mensen willen er 1,8 miljoen in eigen land blijven. Want waarom naar het buitenland als het belooft één van de warmste zomers ooit te worden? En wat is dan de beste plek om te vertoeven? Juist. De camping.  

Geen verrassing voor ons, want kamperen is nou eenmaal een goede manier om te ontstressen. Zeker in een jaar zoals deze, waarbij de COVID-19 crisis ons om de oren slaat. Maar ook op de camping, wil je het gewoon goed voor elkaar hebben. Of je nou weggaat met de tent of caravan of rondtrekt in je camper of met een daktent op de auto, voor iedere oplossing kies je natuurlijk voor het best passende tentdoek.

Onze stoffen zijn door de verschillende samenstellingen meer of minder geschikt voor bepaalde toepassingen. Neem onze TenCate All Season Touring. Deze stof is met de gecoate kwaliteiten in 100% polyester licht en toch sterk en duurzaam. Perfect voor gebruik in de voortent van je caravan waarmee je één of twee keer in het jaar erop uittrekt.

Ben je een fervent kampeerder met een seizoensplek op jouw favoriete camping? Dan kun je beter gaan voor onze TenCate All Season Residential. Een unieke mix van polyester en pva (polyvinylalcohol). Deze pva-vezel neemt net als katoen vocht op en werkt daarmee condensvorming tegen. Door de speciale coating is deze stof de beste keuze voor een tent, voortent of luifel die intensief gebruikt wordt en gedurende langere tijd buiten staat.

Nog een extra bijzonderheid van deze stof is de unieke weersbestendige en duurzame TenCate digitale druktechniek die we hierop kunnen toepassen. Een aantal van onze klanten met bekende merken in voortenten en festival tenten hebben daar al prachtige voorbeelden van. Kijk voor die echte eyecatchers in de showrooms van de caravan- en tent dealers of op de camping!

Foto van Unico
Foto van Festipi

Meer weten over deze stoffen of de mogelijkheden voor prints in de textiel collectie voor tenten? Mail naar outdoorfabrics@tencateoutdoorfabrics.com