OVER ONS

Het tentdoek van TenCate Outdoor Fabrics is niet zomaar tentdoek. Het doek is gebouwd op 300 jaar ervaring en innovatie. TenCate Outdoor Fabrics is in de tweede helft van de vorige eeuw ontstaan vanuit het moederbedrijf.

Historie

Het spinnen, het weven en het veredelen van textiel: we weten er alles van. Voor ons kent het productieproces geen geheimen. Die kennis zit in de genen van het bedrijf. Al in de 17e eeuw begon de familie Ten Cate met de productie van textiel in oost-Nederland. Ervaring en een open mind voor nieuwe technologie en chemie hebben het concern daarna ver gebracht.

Bedrijfsterrein

Royal TenCate is nu wereldwijd een van de marktleiders in innovatieve materialen.
Op ons bedrijfsterrein in Nijverdal is dat allemaal goed te zien. Hier vind je state-of-the-art productiefaciliteiten temidden van industrieel erfgoed. Onder het wakend oog van een monumentale fabrieksschoorsteen werken we in ons Factory of the Future programma aan de materialen van straks. Zo is TenCate Outdoor Fabrics toonaangevend geworden op de markt van tentdoek en buitenzonwering.

 

TenCate Outdoor Fabrics Kantoorpand P.C. Stamstraat 19

Contact

TenCate Outdoor Fabrics heeft haar productie en hoofdkantoor in Nijverdal. Sinds jaar en dag produceert TenCate Outdoor Fabrics het bekende tent- en zonweringsdoek aan de P.C. Stamstraat 19 te Nijverdal. Tel. +31 (0) 548 633 888

Werken bij TenCate Outdoor Fabrics

Distribiteuren

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over TenCate Outdoor Fabrics? Op deze pagina vindt je het laatste nieuws en/of schrijf je in voor de TenCate Outdoor Fabrics nieuwsbrief

Activiteiten

Wil je op de hoogte blijven van wanneer er een beurs of evenement plaatsvindt waar TenCate Outdoor Fabrics deelneemt? Op deze pagina vindt je alle informatie op het gebied van diverse agenda activiteiten.

TenCate Outdoor Fabrics op de Vakantiebeurs te Utrecht