Werken bij TenCate

Zoek je een functie binnen een bepaald werkveld / discipline, bijvoorbeeld de functie van operator in productie of technoloog in onze ontwikkel- en technologieafdeling, dan kun je daarvoor vacatures bekijken. Wanneer je geinteresseerd bent in ons bedrijf en een open sollicitatie wilt zenden, wees dan zo specifiek mogelijk in je ervaring en opleiding. Werk moet boeien, uitdagen en passen bij de medewerkers. Werk moet ook kansen bieden om te leren, groeien en presteren. Dit alles kan in een sociaal plezierige werkomgeving als TenCate Outdoor Fabrics!

Ons HR-beleid

Ons HR-beleid is erop gericht de behoeften en doelen van de organisatie en medewerkers zo goed mogelijk op elkaar te laten aansluiten en daardoor mede vorm te geven aan de uitvoering van de strategie van TenCate Outdoor Fabrics. Wij streven ernaar kennis te delen en te borgen en steeds de juiste medewerker op de juiste plaats te hebben, met de juiste ervaring en ontwikkelingshouding. Onze medewerkers zijn vakmensen in hun eigen discipline met resultaat- en oplossingsgerichte ondernemingszin die bereid zijn de uitdaging daadwerkelijk aan te gaan. We streven naar succes! Medewerkers krijgen de gelegenheid zich individueel en beroepsmatig te ontwikkelen en te ontplooien. Wij bieden hen aantrekkelijke en uitdagende taken en verantwoordelijkheden in een veilige werkomgeving met ruimte voor initiatief en creativiteit.

Werk je bij TenCate Outdoor Fabrics, dan draag je – samen met collega’s – bij aan verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Je werkt aan concrete plannen, neemt verantwoordelijkheid, werkt zelfstandig en hebt ideeën. Wij richten ons bij elke medewerker op eigenaarsschap van ons vak. Kwaliteit maken we samen!

 

Wat maakt het verschil?

Onze medewerkers maken het verschil en bepalen of wij onze ambities kunnen verwezenlijken. Door te blijven investeren in de in onze organisatie aanwezige hoogwaardige kennis willen we onze positie verder versterken. Kernwaarden voor TenCate Outdoor Fabrics zijn: ondernemerschap, innovatievermogen en resultaatgerichtheid. Om dit te bereiken, zijn wij op zoek naar professionele , open en wendbare collega’s en talent om uit te blinken in multidisciplinaire teams.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar mensen met de volgende competenties: leiderschap, resultaatgerichtheid, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, creativiteit, samenwerkingsbereidheid en persoonlijk initiatief. Deze verwachtingen worden gedeeld in alle functies binnen TenCate Outdoor Fabrics. Voldoe jij aan deze kernwaarden en zoek je binnen Outdoor Fabrics een baan, kijk dan bovenaan deze pagina bij de openstaande vacatures. 

Pasta controle