Tentdoek

TenCate Outdoor Fabrics richt zich op de ontwikkeling en productie van technisch textiel in verschillende industriƫle markten en is internationaal marktleider op het gebied van tentdoek en een belangrijke speler als het gaat om doek voor buitenzonwering. Voor alle marktsegmenten heeft TenCate producten met specifieke kenmerken die perfect zijn voor hun toepassing.

Voortenten

Onbekommerd kamperen valt of staat met de kwaliteit van het doek. Daarom kiezen topfabrikanten van voortenten voor doek van TenCate Outdoor Fabrics.

Lees meer

Familietenten

Traditioneel worden familietenten gemaakt van 100% katoen of polyesterkatoen. 100% katoen TenCate Cottonā„¢ wordt nog steeds veel toegepast en daarnaast heeft TenCate een aantal moderne weefsels ontwikkeld voor dit segment.

Lees meer

Trekkerstenten

Trekkerstenten zijn er in veel verschijningsvormen: van ultralichtgewicht tot robuust en stabiel. TenCate Outdoor Fabrics heeft een aantal hoogwaardige lichtgewicht producten voor dit segment.

Lees meer

Vouwwagens

De meeste vouwwagenfabrikanten gebruiken doek van TenCate Outdoor Fabrics, omdat er veel kennis en decennialange ervaring in is verwerkt.

Lees meer

Festivaltenten

De festivalmarkt groeit en professionaliseert in razend tempo.
TenCate Outdoor Fabrics biedt de mogelijkheden om tenten met behulp van digitale druktechnieken de fraaiste thema's te geven.

Lees meer

Glampingtenten

In dit segment is een mooie textiele uitstraling van de tent belangrijk, in combinatie met hoge duurzaamheid en veiligheid.

Lees meer

Daktenten

In dit segment is het gewicht van de tent belangrijk, in combinatie met hoge duurzaamheid en en een mooie uitstraling.

Lees meer

Accessoires

Voorzien van unieke digitale druktechniek is elk buitenmeubeldesign realiseerbaar in TenCate kwaliteit.

Lees meer